fbpx

ЗА НАС

“Албумите.бг” е фирма за фотографски услуги с многогодишен опит и специализация в създаването на стилни персонализирани албуми и випускници.

Заедно с Вас запазваме най-прекрасните Ви училищни спомени и ги овековечаваме в един неповторим висококачествен продукт.

Осъзнавайки важността на това начинание, ние от Албумите.бг влагаме огромно старание във всеки един от компонентите по изтогвянето на Вашия албум.

Всяка фотосесия се заснема от професионални фотографи с най-висок клас снимачна техника и фото оборудване. Фотосесиите се провеждат по ваш избор и в удобно за Вас време, като за Ваше улеснение Ви предлагаме интересни и тематични локации, варианти за дневна, вечерна, градска или паркова сесия.

Корицата на Вашия албум се рисува от опитен художник, специално по Ваше желание. Разполагате с богат избор от варианти включващи карикатура на класа, рисунка на училището, рисунка на патрона на училището, дизайнерска корица с тематични елементи, както и нещо символично за Вас и Вашия клас.

Албумът съдържа 52 страници, като всеки ученик получава своя инвидиуална страница с 3 свои портрета, на които ще бъде направена професионална обработка. Следва общата част съдържаща от 30 до 60 общи снимки.

Всеки от Вас сам избира своите три любими снимки от фотосесиите, а заедно със съучениците си ще изберете и всички онези весели общи снимки, които ще запълнят общата част на албума.

Цялостният дизайн на албума е в ръцете на талантливи графични дизайнери, които подхождат с индивидуално отношение, внимание и оригиналност към всяка страница.

Печатът* се осъщестява от една от най-голямите и доказали се печатници в България, с която работим от години и гарантираме безапелационно за техните най-високи стандарти за качество и професионализъм.

За осигуряване на прозрачност и проследимост на изготвянето на Вашия албум, наш експерт е на Ваше разположение от сключване на договора до успешното получаване на албумите. Той ще Ви напътства и помага по време на всяка стъпка от процеса.

Всеки от Вас ще получи достъп до защитено пространство в Google Drive, където ще имате бърз и надежден достъп до Вашите снимки, бланка и договор.