fbpx

ЗА НАС

Години Албумите

Училища на територията на цяла България

Класа

Ученици запечатели спомена завинаги с Албумите

Специализирано фотографско студио за висококачествени
и персонализирани албуми и випускници, запазващи момента за винаги.

Наша отговорност е да заснемем едни от най-прекрасните ти училищни спомени, така че да можеш да се връщаш към тях всеки път, щом ти домилее.

Взимаме присърце всеки детайл от изготвянето на нашите продукти, затова и даваме 10 години гаранция на всеки физически албум.

сяка фотосесия се заснема от професионални фотографи с най-висок клас снимачна техника и фото оборудване. Фотосесиите се провеждат по ваш избор и в удобно за вас време. Предлагаме интересни и тематични локации, както и варианти за дневна/нощна фотосесия, сред природа или в професионално студио.

Корицата на твоя албум се рисува от опитен художник, специално по желание на класа. Като това могат да бъдат: карикатура на класа, рисунка на училището, рисунка на патрона на училището, дизайнерска корица с тематични елементи, както и нещо символично за теб и твоя клас.

Албумът съдържа 52 страници, като всеки ученик получава своя индивидуална страница с 3 свои портрета, на които ще бъде направена професионална обработка. Освен индивидуалните страници, албумът включва и много общи снимки, запечатващи енергията между съучениците.

Всеки ученик избира своите три любими снимки от фотосесиите, а заедно със съучениците си избира и всички онези весели общи снимки, които ще уловим в албума.

Цялостният дизайн на албума е в ръцете на талантливи графични дизайнери, които подхождат с индивидуално отношение, внимание и оригиналност към всяка страница. Печатът се осъществява от една от най-големите и доказали се печатници в България, с която работим от години. Гарантираме за техните най-високи стандарти за качество и професионализъм. Всеки албум е с 10 години гаранция.

За осигуряване на прозрачност и проследимост на изготвянето на албума, наш експерт е на твое разположение от сключване на договора, до успешното получаване на албумите. Той ще те напътства и ще ти помага по време на всякастъпка от процеса.

Всеки ученик ще получи достъп до защитено пространство в Google Drive, където ще има бърз и надежден достъп до Своите снимки, бланка с лична информация и договор.

 

 Училища, които се довериха на Албумите

Албумите.

Моментът за винаги.

Адрес: гр. София, 1505
ул. Попова Шапка 25

Тел: +359893 701901
Email: contacts@albumite.bg
Email for support: albumitedd@gmail.com

Направи запитване

3 + 2 =